aquiceeo Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Cześć, mam kilka pytań i uwag :) 1. Nie lepiej zostawić nazwy kierunków, tzn. litery odpowiadające za każdy kierunek w wersji angielskiej? Wydaje mi się, że tak będzie lepiej. Angielskie skróty są lepiej kojarzone, jeśli o to chodzi. 2. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z podwójną nazwą dla np. "shield generator", raz tłumaczone jako generator tarczy a drugi jako generator osłon. 3. Ktoś nagminnie zjada przecinki, kropki i spacje ;) 4. Fajnie byłoby ujednolicić formę zapisu innych przetłumaczonych nazw, np "fabryka uzbrojenia" w jednym tłumaczeniu pisana jest małymi literami, w drugim dużymi.
Jack_Miron Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 1. ok 2.ktoś przetłumaczył generator osłon a ktoś tarczy, wole osłon. 3.tak i to strasznie 4.Zawszę piszę z Wielkiej gdy w tekście ang jest też z dużej.
Jack_Miron Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Ja wiem,że są wakacje ale sam nie dam rady wszystkiego ogarnąć, możecie mi pomóc z tłumaczeniem?
Taicz Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Czy będzie tłumaczenie na PL AVORION ? Może jednak uda się spolszczyć ? Czy jest jakieś chociaż częściowe spolszczenie?
Zamasu Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Pracuje jeszcze ktoś nad tym? Sam parę wierszy udostępniłem.
Zamasu Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Ktoś wie czemu było 82 % a teraz jest dużo mniej? Chodzi o dodana nowa treść do gry?
Werwolf Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Ktos nadal pracuje nad polska wersja czy projekt umarl?
Werwolf Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ja bym chetnie pomogl w spolszczeniu ale nie moge zalogowac sie na ta strone do tluamczenia... jak chce zresetowac haslo to wyskakuje mi ze bledny link uzylem... pracuje ktos nad tym jeszccze czy jak to u nas w krjau kazdy ma w ...?
PandaKW Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Czołem. Mamy już 100%. Wiadomo kiedy można spodziewać się wprowadzanie do gry? Pamięta ktoś jak to było z innymi językami?
Recommended Posts